Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» 101 C# Code Samples
» PrivateEXE
» Realms Of Chaos
» Hamachi
» Skype 3.2.0.82 Beta
» Fatman Adventures
» River Past Video Cleaner Pro
» Netscape
» Golden Ftp Server
» MIRV 2000
» MemoriesOnTV
» Advanced Anti Keylogger Lite
» Complete Anonymous Web Surfing
» Dangerous Dave
» XnView DeLuxe
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

BlindWrite 5.2.24
BlindWrite programi tum medyalarinizdaki dosyalarinizi sabit surucunuze yedekleyip daha sonra herhangi bir kopya korumasi olmadan calisabilir bir CD veya DVD yazmanizi saglayabilecek programlardandir. Program tum CD ve DVD bicimlerini taniyip yazabilir ve BlindWrite 4.x (.BWT), CloneCD (.CCD), Iso imajlari (.ISO), Cuesheet/Binary (.CUE/.BIN), Alcohol (.MDS), Daemon Tools bicimlerini de kullanabilir.RAW ve DAO kipleri ile de calisabilen program tum kopya korumali CDleri, MP3, Ogg Vorbis, WAV, WMA, Monkey Ses ve Cd surucu Emulatoru Programlari ile de (Ozellikle Daemon Tools ile) sorunsuzca calisabiliyor.Tum Muzik CDleri, Veri CD ve DVDleri ile calisabilmesinin yaninda cift katmanli DVDlere ve yeni cikan bir cok donanima da tam destek veriyor. Programin diger bir ozelligi de hemen hemen tum cd yazma programlarinin sabit surucude olusturdugu kalip dosyalarini da CD veya DVD uzerine yazabilmesi. Bozuk ve cizilmis medyalar ile de oldukca basarili calisan BlindWrite programi kopya korumali olsun ya da olmasin tum medya bicimleri ile tam uyumlu olarak yedekleme ve kopyalama yapabiliyor.Programin Ozellikleri: Gelistirilmis kolay kullanimli arabirim Yenilenmis Grafiksel Temalar Yenilenmis okuma ve yazma destegi ile CD ve DVDlere tam destek Son cikan bircok surucuye destek Cok sayida bicim destegi (Bircok CD yazma ve emulator programi dosyalari ile calisabilme) Coklu Dil Destegi (Henuz Turkce Desteklenmiyor) Sesli uyarilar Genis kayit ozelligi Tum Windows sistemleri ile tam uyum. (Windows 98/ME/2000/XP/2003)Yeni eklenen ozellikler: Programda bircok hata giderilmis. CD ve DVD yazma sirasinda CD yakabilme sorunu ortadan kaldirilmis. CD ve DVD disklerine veri yazilirken ortaya cikan yazmaya baslamama ve yavas yazma sorunu buyuk olcude duzeltilmis. Programin arayuzu ve renkleri degisime ugramis. Programin arayuzunun degisime ugramasi kullanim acisindan size zaman kazandiriyor ve sikici olmaktan kismen kurtuluyor.Not: Programi 30 Gun tum ozellikleri ile denedikten sonra satin alip suresiz ve ozellik kisitlamasiz kullanabilirsiniz. Satin almak icin 39.99$ odemeniz gerekmektedir.
Programı Üreten : Vso-Software
Yazılım Lisanı : Ingilizce
Programın Versiyonu: : 5.2.24
Dosya Boyutu : 3.01 Mb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
SLAMPP Live CD
Tank Arena
A-Tup & Su Abone Takip Prog
Auto Sizer
Gateway Solo 2100 BIOS
vivia video duzenleme
Oxygen Phone Manager
WorldFlash Gold
Okoker CD DVD Burner Yazici
VanBascos Screen saver
Neat Image
Uyelik Sistemi PeHePe 5.1
Toolbar Wallpaper Pro
System Cleaner
Fahrrad [Velo]


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi